Απάντηση του OPEN στο εξώδικο της Κατερίνας Καινούργιου

Απάντηση στιο εξώδικο της Κατερίνας Καινούργιου έδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN. Η Κατερίνα Καινούργιου μέσω του εδξώδικού της τόνισε ότι η εκπομπή της δέχτηκε μείωση τους κόστους της και ότι όταν είχε ζητήσει εξηγήσεις μέσω email δεν της είχε απαντήσει κανείς.

Ο σταθμός του OPEN κατηγορεί την Κατερίνα Καινούργιου ότι ανακαλύπτει και επικαλείτε ψευδείς ισχυρισμούς για να μην τιμήσει το συμβόλαιο της, ενώ τόνισαν ότι όσα έχουν αναφερθεί στο εξώδικο θα απαντηθούν μέσω της νομικής οδού τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού OPEΝ:

«Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα αναφορικά με το εξώδικο της κυρίας Κατερίνας Καινούργιου προς τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα ασκήσει δυναμικά κάθε νόμιμο και θεσμικό του δικαίωμα απέναντι σε όλους όσοι εφευρίσκουν και επικαλούνται αναληθείς ισχυρισμούς για να μην τιμήσουν τις δεσμεύσεις τους, καθώς και απέναντι σε όσους συμμετέχουν, υποκινούν και ανέχονται αθέμιτες και αντιεπαγγελματικές πρακτικές.

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα απαντηθούν μέσω της νόμιμης οδού όσα ανυπόστατα αναφέρονται στο εν λόγω εξώδικο, ενώ ο σταθμός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων του και της επαγγελματικής δεοντολογίας που πρέπει να τηρείται σε κάθε χώρο και, ιδίως, στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το OPEN, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον τρίτο χρόνο της δυναμικής του λειτουργίας, συνεχίζει απρόσκοπτα τον σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή πλουραλιστικού και ποιοτικού προγράμματος στο τηλεοπτικό κοινό».

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, OPEN


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]