Αν. Αττική: Ποιοι βουλευτές πήγαν στις ορκωμοσίες αιρετών

Τελείωσαν οι ορκωμοσίες των νέων δημάρχων στην Ανατολική Αττική. Γενικά επικράτησε συναινετικό κλίμα στις ομιλίες των επικεφαλής των παρατάξεων, η οποία εκφράστηκε στην ανάδειξη των νέων προεδρείων των Δ.Σ την Κυριακή που μας πέρασε.

Από τα χαρακτηριστικά των εκδηλώσεων α) η μεγάλη προσέλευση κόσμου πράγμα που φανερώνει και το έντονο ενδιαφέρον των πολιτών για τις δημοτικές διεργασίες.

β) Το πρόγραμμα των ορκωμοσιών το καθόρισε η διαθεσιμότητα των… Μητροπολιτών, οι οποίοι χοροστάτησαν  στις ορκωμοσίες δίνοντας τον θρησκευτικό όρκο.

γ) Λίγοι σύμβουλοι κυρίως της Αριστεράς έδωσαν τον πολιτικό όρκο.

δ) Από τους βουλευτές της Ανατολικής Αττικής οι περισσότεροι απουσίαζαν από τις εκδηλώσεις. Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του Βασίλη Οικονόμου, παλαιού βουλευτή της Αττικής αλλά φρέσκου στη ΝΔ σε όλες τις ορκωμοσίες, η παρουσία του Π. Σκουρολιάκου από τον ΣΥΡΙΖΑ και η διακριτική παρουσία της πρωτοεμφανιζόμενης βουλευτού του ΜΕΡΑ25, Μαρίας Απατσίδου

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!