Πρώην δήμαρχος παραιτήθηκε λίγο πριν την ορκωμοσία του (φωτο+έγγραφο)

Την παραίτηση του από δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας -Πικερμίου ανακοίνωσε λίγες ώρες πριν την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Κυριακή, ο πρώην δήμαρχος της πόλης Γιώργος Χριστόπουλος. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χριστόπουλος ως επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Αλλαγή», είχε καταλάβει την τρίτη θέση στις εκλογές του περασμένου Μαΐου με ποσοστό 13,5% και δεν είχε καταφέρει, όπως έλπιζε να μπει στον β΄γύρο και να αντιμετωπίσει τον νυν δήμαρχο Ευάγγελο Μπουρνούς (ποσοστό 43,8 στον α΄ και  59,5% στον β΄).

«Σήμερα, αισθάνομαι ότι η διαδρομή μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έφτασε στο τέλος της. Για τον λόγο αυτό, μοιράζομαι μαζί σας την απόφασή μου να μην ορκιστώ Δημοτικός Σύμβουλος για τη νέα θητεία που ξεκινά. Ποτέ δεν ήμουν «δεμένος» με καρέκλες και αξιώματα, το γνωρίζετε. Όσα έκανα –όσα μαζί κάναμε- για τον Δήμο μας, γίνονταν πάντα με διάθεση προσφοράς και θέτοντας πάνω απ’ όλα το κοινό καλό», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Χριστόπουλος

Αποχωρώ, λοιπόν, από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, νιώθοντας ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις και προσέφερα όσα εσείς μου δώσατε τη δυνατότητα να προσφέρω στον Δήμο μας που τόσο αγαπώ.

Βέβαια, ο συνδυασμός μας Δημοτική Αλλαγή θα συνεχίσει την πορεία του, με άξιους συνεχιστές τους καλούς μου συνεργάτες. Είναι άνθρωποι στους οποίους έχω εμπιστοσύνη και είμαι βέβαιος ότι έχουν πολλά να προσφέρουν στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Προσωπικά, αποχωρώ από την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά θα είμαι πάντα ο γιατρός σας, ο φίλος σας, ο συμπολίτης σας. Και βέβαια, δεν θα πάψω να είμαι ένας ενεργός πολίτης, με αφοσίωση στον τόπο μας», καταλήγει.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Ειδική Συνεδρίαση

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!