Χαλάνδρι: Δικαίωση για το σωματείο πρωταθλητών που απέβαλε ο δήμαρχος

Έναν πλήρη φάκελο με τους αδιάψευστους «μάρτυρες» της δικαίωσής του, απέστειλε το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο (ΠΑΚ) Χαλανδρίου στην aftodioikisi.gr, καταγγέλλοντας τη δίχως συνταγματικό έρεισμα απόφαση του δημάρχου Χαλανδρίου, Συμεών Ρούσου, να αποβάλει με συνοπτικές διαδικασίες τον περασμένο Δεκέμβρη τον πολυβραβευμένο σύλλογο από το χώρο που φιλοξενούσε τις δραστηριότητές του.

ΦΩΤΟ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ 2

Τότε ο σύλλογος είχε προχωρήσει στην ανακοπή της απόφασης, ώστε να παραμείνει στην παραχωρηθείσα και όχι κατειλημμένη από τους αθλητές «υπόγα» του Αθλητικού Κέντρου «Παπαγιαννόπουλος» της οδού Μυκόνου.

Το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου αποφάσισε πρόσφατα την ακύρωση του πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής που συνέταξε ο δήμαρχος, τονίζοντας ότι «η έκδοση, αλλά και η επιδιωκόμενη εκτέλεση αυτού πλήττει την συνταγματική αρχή της αναλογικότητας, λαμβανόμενης υπ όψη της τεράστιας ζημιάς που θα προκαλέσει η βίαιη αποβολή από το συγκεκριμένο χώρο στον οποίο δραστηριοποιείται επιτυχώς επί σειρά ετών, με σκοπό την διάδοση και την καλλιέργεια του αθλητισμού».

Την ίδια ώρα που οι άνθρωποι του ΠΑΚ μιλούν για τη θριαμβευτική νίκη ενός «Δαβίδ» έναντι εντός δήμου «Γολιάθ», η Δημοτική Αρχή Χαλανδρίου δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση.

Στο Δελτίο Τύπου για τη γνωστοποίηση της απόφασης του Ειρηνοδικείου, μάλιστα, απευθυνόμενος στον δήμαρχο Χαλανδρίου, ο πρόεδρος του ΠΑΚ κ. Τζήμος τον καταγγέλλει για ολιγωρία και συμπεριφορά ανθρώπου υπερκείμενου των νόμων, ζητώντας του ακόμη να σταθεί επί της ουσίας στο ύψος του θεσμικού ρόλου και των υποσχέσεων του και στα μέσα της θητείας του να αποτινάξει το πέπλο της αδράνειας που καλύπτει το αθλητικό του έργο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΚ Χαλανδρίου καταλήγει:

«Ο κατήφορος έχει τη γοητεία του (τι να εννοεί άραγε ο ποιητής;) αλλά εμείς έχουμε διαλέξει τον ανήφορο».

Δήμαρχε, μπορεί να λέτε ότι έχετε διαλέξει τον ανήφορο αλλά προσέξτε, γιατί μετά τον ανήφορο υπάρχει πάντα ο κατήφορος.

Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου

ΑΠΟΦΑΣΗ

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΕΞΩΣΗ, ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΠΑΚ, ΣΥΜΕΩΝ ΡΟΥΣΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!