Κως: Υπό διάλυση το γήπεδο της Αντιμάχειας (φωτο)

«Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα… δεν μπορούν πια κρύψουν την εγκατάλειψη των χωριών μας αλλά και την επικινδυνότητα που προκύπτει από αυτήν». Σκληρή κριτική ασκεί στην δημοτική αρχή Κω η αντιπολιτευόμενη παράταξη «Όραμα» για το γήπεδο της Αντιμάχειας. Οι φωτογραφίες μαρτυρούν ότι τα στέγαστρα είναι υπό διάλυση. Ευτυχώς όμως για τα παιδιά που αθλούνται στο χώρο, δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους:

antimaxeia gipedo a antimaxeia gipedo b antimaxeia gipedo c antimaxeia gipedo d

«Πολύ θα θέλαμε να επρόκειτο για ένα κακόγουστο πρωταπριλιάτικο αστείο, όμως τα παιδιά μας δεν μπορούν πια να παίξουν στις παιδικές χαρές αλλά ούτε και να προπονηθούν στα γήπεδα… Προκειμένου να προστατευθεί η σωματική ακεραιότητα των μικρών αθλητών του Αντίμαχου διεκόπη η προπόνηση και κάθε άλλη δραστηριότητα μέχρι να αποκατασταθεί η ασφάλεια στο εγκαταλελειμμένο πλέον γήπεδο της Αντιμάχειας», λέει η Κίνηση Πολιτών «Όραμα», καλώντας τη «δημοτική αρχή της καταστροφικής αλλαγής Κυρίτση να ξυπνήσει και να αναλάβει τις ευθύνες της.  Να αφήσει τα πανηγύρια, τα ταξίδια και τους ναρκισσισμούς… Δυστυχώς έχει άλλα δυόμιση χρόνια διοίκησης. Ας αφήσει και κάτι όρθιο».

antimaxeia gipedo e antimaxeia gipedo f

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΚΩΣ, ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ, ΟΡΑΜΑ ΚΩΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!