Κωτσόβολος -καταγγελία: Παραγγελία για Λέσβο πήγε Χανιά -«Έλεος & μακριά!!!!» - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
2
Δεκέμβριος
Back
Κωτσόβολος -καταγγελία: Παραγγελία για Λέσβο πήγε Χανιά -«Έλεος & μακριά!!!!»

Κωτσόβολος -καταγγελία: Παραγγελία για Λέσβο πήγε Χανιά -«Έλεος & μακριά!!!!»

Συνεχίζονται τα προβλήματα της εταιρείας «Κωτσόβολος» με τους πελάτες της και την παράδοση των προϊόντων. Τελευταία κρούσμα, όπως καταγγέλλει ένας από τους πελάτες στην σελίδα της εταιρείας στο fb είναι παραγγελία, η οποία έχει γίνει στις 15/9, και αντί για τη Λέσβο βρίσκεται στα Χανιά!!!! . «Έλεος και μακριά!!!!», καταλήγει ο πελάτης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Δείτε πρώτα να μπορείτε να στέλνετε τις παραγγελίες μέσα σε σωστά χρονικά πλαίσια, και μετά κάντε διαφημίσεις!!! Μιλάω με “εκπρόσωπο εξυπηρέτησης” για δύο παραγγελίες. Οι οποίες όπως φαίνεται από την εικόνα η μία έχει γίνει 15-9-21 και η άλλη 23-9-21. Η πρώτη μετά από μία επικοινωνία η οποία ήταν σαν να μίλαγες σε άτομο που βρισκόταν σε φάση νιρβάνας, διαπιστώσαμε ότι βρίσκεται στα Χανιά. Οπότε αφού έχω διευκρινίσει ότι βρίσκομαι στη Λέσβο, δέχομαι την ερώτηση: Να το στείλουμε στη Λέσβο, ή θα περάσετε να το πάρετε από εκεί;;;; Η δεύτερη δεν βρίσκεται στα Χανιά ή στον Έβρο. Βρίσκεται εδώ στη Λέσβο στη Γενική Ταχυδρομική που παραδίδει τα δέματα, μετά από 15 μέρες και γράψει ΨΕΥΔΩΣ στη σελίδα της “αδυναμία παράδοσης, παραμονή με συνεννόηση” . Έλεος και μακριά!!!!

Μετά από αυτό η εταιρεία δίνει μια αόριστη απάντηση:

Kαλησπέρα σας. Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προσωπική μας συνομιλία έχουν προωθηθεί τα στοιχεία σας στο τμήμα πωλήσεων καθώς και στην συνεργαζόμενη εταιρεία courier και θα λάβετε ενημέρωση το συντομότερο δυνατό.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!