Καταγγελία: Τριτοκοσμικές εικόνες στην κεντρική αγορά της Αθήνας - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
2
Δεκέμβριος
Back
αγορά

Καταγγελία: Τριτοκοσμικές εικόνες στην κεντρική αγορά της Αθήνας

Καταγγελία: Τριτοκοσμικές εικόνες στην κεντρική αγορά της Αθήνας

Τις απαράδεκτες εικόνες στην κεντρική αγορά της Αθήνας καταγγέλλει αναγνώστης του aftodioikisi.gr. Ο ίδιος έστειλε μια φωτογραφία, ενδεικτική της κατάστασης της οποίας επικρατεί σε πολλά σημεία.

“Το θέμα είναι η κατάσταση στην κεντρική αγορά κρέατος στην οποία είμαι συχνός επισκέπτης σαν πελάτης. Αν ρίξετε μια ματιά στην συνημμένη φωτογραφία θα διαπιστώσετε ότι η κατάσταση είναι εντελώς απαράδεκτη, η εικόνα είναι στην είσοδο της αγοράς από την οδό Σοφοκλέους και μετά από μια μικρή περιήγηση στην αγορά διαπίστωσα ότι η ίδια εικόνα υπάρχει και άλλα τμήματα. Η αιτία η όποια που με οδήγησε να κάνω την παρούσα επισήμανση ήταν η φωτογράφηση  από τρείς τουρίστες την απαράδεκτη αυτή εικόνα.”, αναφέρει στο μήνυμα του.

“Ανέκαθεν η κατάσταση από πλευράς καθαριότητας δεν ήταν η ιδανική στην αγορά αλλά το σημερινό χάλι είναι εκτός πάσης λογικής.”, καταλήγει.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!