Καταγγελία για Δ.Ασπροπύργου: Μοιράζει χιλιάδες ευρώ σε «ημέτερους» συλλόγους

Για ύποπτες επιχορηγήσεις σε δύο συλλόγους κατηγορεί ο συνδυασμός Ασπρόπυργος ΜΠΡΟΣΤΑ την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ασπροπύργου, αναφέροντας πως οι δύο σύλλογοι που επιχορηγούνται έχουν τον ίδιο πρόεδρο και πως στο προεδρείο του ενός συλλόγου τα 3/5 ήταν υποψήφιοι με τον νυν Δήμαρχο στις εκλογές.

Αναλυτικά τα όσα καταγγέλλει ο συνδυασμός έχουν ως εξής:

Πριν 2 ημέρες, η διοίκηση του Δήμου, ενέκρινε 2 επιχορηγήσεις (2000€ Σύλλογος Αγιος Αλέξανδρος και 1000€ Σύλλογος κατοίκων παραλίας).

Δεν θα σταθούμε στην «λεπτομέρεια» πως οι δύο σύλλογοι έχουν τον ίδιο πρόεδρο, πρώην δημοτικό σύμβουλο, ούτε πως στο προεδρείο του ενός συλλόγου τα 3/5 ήταν υποψήφιοι με τον Μελετιου στις εκλογές.

Σημασία έχει, πως όταν ρωτήσαμε στην αρμόδια επιτροπή ποιος είναι ο λόγος της ενίσχυσης, μιας και τα λειτουργικά έξοδα (ΔΕΗ, Ενοίκιο) τα πληρώνει ο Δήμος, μας απάντησαν πως χρειάζονται για αναψυκτικά, φαγητά και ηχητικά!!!

Ο συνδυασμός Ασπρόπυργος ΜΠΡΟΣΤΑ, είναι ξεκάθαρα υπέρ της υποστήριξης των συλλόγων και των σωματείων από τον Δήμο, ώστε αυτοί να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία.

Το ίδιο ξεκάθαρη είναι και η θέση μας να μην δίνονται χρήματα «στο χέρι» αλλά να εξασφαλίζεται οτιδήποτε ζητηθεί από τους συλλόγους σε είδος και παροχή υπηρεσιών.( Όλα τα ιδρύματα που δίνουν δωρεές ή επιχορηγήσεις αυτό κάνουν).

Οι πραγματικές και ουσιαστικές εκδηλώσεις προσφοράς ΠΡΕΠΕΙ να επιβραβεύονται και να βοηθιούνται.

Η προβολή του καθενός με χρήματα των πολιτών ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει.

Ας μπει επιτέλους ένα πλαίσιο με κανόνες ώστε να χρηματοδοτούνται δράσεις και αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή …..
όχι πάρτυ, βόλτες και φωτογραφήσεις.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΔΗΜΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!