Δ. Ρόδου: Τέσσερις παράνομες χωματερές στην κοινότητα Αφάντου (βίντεο+φωτο)

Τέσσερις παράνομες χωματερές έχουν στηθεί περιμετρικά της κοινότητας Αφάντου του Δήμου Ρόδου σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου της περιοχής.

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι και ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι πολύ μεγαλύτερος είναι επιτακτική η ανάγκη να απομακρυνθούν, όπως τονίζει.  Μάλιστα, όπως επισημαίνει, σκουπίδια και καλάμια από τον περσινό καθαρισμό που έκαναν μηχανήματα της κοινότητας κατέληξαν σε μία από τις παράνομες χωματερές προκαλώντας εύλογα ερωτήματα.

Διαβάστε την καταγγελία:

«Τι ζούμε θεέ μου!!!! Ένας χρόνος ανυπαρξίας, ανικανότητας, ένας χρόνος όπου με τις ευλογίες και την ανοχή των τοπικών «αρμοδίων» περιμετρικά της κοινότητας Αφάντου έχουν στηθεί 4-5 παράνομες χωματερές χωρίς κανένας να κάνει κάτι.

Έρχονται τώρα αυτοί που έχουν την αποκλειστική ευθύνη για αυτήν την κατάσταση και παρουσιάζονται ως ήρωες όντας υπερήφανοι που έσβησαν μια φωτιά, που σε τελική ανάλυση προκλήθηκε από τη δικιά τους αμέλεια.

Αντί να κοροϊδεύετε τον κόσμο αποζητώντας ένα μπράβο, θα ήτανε προτιμότερο να πράξετε το αυτονόητο και να απομακρύνετε αυτές τις χωματερές γιατί έρχεται καλοκαίρι και ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι μεγαλύτερος!

Στο βίντεο βλέπουμε την κατάληξη που είχαν τα καλάμια και τα σκουπίδια από περσινό καθαρισμό από μηχανήματα της κοινότητας μας. Λογικά κάποιος θα έδωσε αυτήν την εντολή, ποιος άραγε;»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!