Δ. Αγ. Παρασκευής: Δύο εβδομάδες... δεν είναι εγκατάλειψη! - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
22
Οκτώβριος
Back

Δ. Αγ. Παρασκευής: Δύο εβδομάδες… δεν είναι εγκατάλειψη!

«Εικόνα εγκατάλειψης του πάρκου θα υφίστατο, αν η κατάσταση παραμείνει έτσι όπως έχει για πάνω από τέσσερις – πέντε μήνες. Κατά την άποψή μου  για μία – δύο εβδομάδες…,  δεν είναι εγκατάλειψη». Αυτό σημειώνει εμφατικά στην aftodioikisi.gr και στη στήλη «Τα παράπονά σας στο δήμαρχο», ο Σπύρος Παπασπύρου, μέλος δ.σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού Αγίας Παρασκευής, με αφορμή την καταγγελία e-αναγνώστη και κατοίκου της περιοχής, στην aftodioikisi.gr, σχετικά με την άθλια εικόνα που επικρατεί στο αθλητικό πάρκο στον Υμηττό.

Επισημαίνει, δε, ότι ο Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου κάνει το ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να διατηρεί το εν λόγω πάρκο σε καλή κατάσταση. Παράλληλα, διαμαρτύρεται στην aftodioikisi.gr,  με αφορμή την απόφαση του e- αναγνώστη και κατοίκου της περιοχής να απευθυνθεί πρώτα στη στήλη «Τα παράπονά σας στο δήμαρχο» και να καταγγείλει την υπάρχουσα κατάσταση. «Γιατί δεν ενημέρωσε μόνο τη διοίκηση του Οργανισμού ή έστω το δήμο;  Mε την κίνησή του αυτή δυσφήμισε το έργο μας », αναφέρει χαρακτηριστικά στην aftodioikisi.gr, ο κ. Παπασπύρου.

Υπενθυμίζεται ότι στο αθλητικό πάρκο που διατηρεί ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υπάρχουν πεταμένα στην ύπαιθρο όργανα γυμναστικής, ενώ στο γήπεδο ποδοσφαίρου το κουτί του ηλεκτροφωτισμού είναι γυμνό με αποτέλεσμα να εγκυμονεί κίνδυνος ηλεκτροπληξίας για όσους βρεθούν κοντά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Παπασπύρου στην aftodioikisi.gr:

Για τα εγκαταλελειμμένα, στην ύπαιθρο, όργανα γυμναστικής:  «Πρόκειται για καινούργια όργανα γυμναστικής, τα οποία θα τοποθετηθούν στην πλατεία του Κοντοπεύκου. Αρχικά, φυλάσσονταν στο κτήριο, εντός του οποίου, εγκαινιάστηκε πρόσφατα το κυλικείο – αναψυκτήριο – εστιατόριο. Ως εκ τούτου τα μεταφέραμε έξω για να τα πάρουν τα συνεργεία του δήμου και να πάνε να τα τοποθετήσουν. Επομένως καταλαβαίνετε ότι εικόνα εγκατάλειψης του πάρκου θα υφίστατο, αν η κατάσταση παραμείνει έτσι όπως έχει για πάνω από τέσσερις – πέντε μήνες. Κατά την άποψή μου  για μία – δύο εβδομάδες…,  δεν είναι εγκατάλειψη. Σε ότι αφορά τέλος την κεντρική φωτογραφία του άρθρου σας, να αναφέρω ότι πρόκειται για άχρηστα όργανα που προορίζονται για εκποίηση».

Για το γυμνό κουτί του ηλεκτροφωτισμού  στο γήπεδο ποδοσφαίρου : «Eίναι προφανές ότι κάποιος ασυνείδητος έσπασε το λουκέτο του κουτιού και έκοψε τα καλώδια. Έχουμε φωνάξει τεχνικό προκειμένου να το επισκευάσει. Και παρεμπιπτόντως να τονίσω ότι τα χρήματα αυτά θα δοθούν, από, εμάς, τα μέλη του συμβουλίου  γιατί δε μπορούν να πληρωθούν από τον προϋπολογισμό».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!