Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Νέο Τμήμα του Α.Λ.Π. στην Αθήνα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον Α΄ Κύκλο Μαθημάτων του νέου τμήματος του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στην Αθήνα, Συγγρού-Φιξ, με θέμα: «Η τέχνη της επικοινωνίας στις προσωπικές & επαγγελματικές σχέσεις».

 Οι επιτυχημένοι άνθρωποι γνωρίζουν πώς να επικοινωνούν καλά και έχουν διαθέσει πολύ χρόνο για να βελτιώσουν αυτή την ικανότητα. Η καλή επικοινωνία είναι εξίσου σημαντική τόσο στις προσωπικές και φιλικές, όσο και τις επαγγελματικές σχέσεις.

 Οι συμμετέχοντες στον παραπάνω κύκλο μαθημάτων θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν, από τους πλέον ειδικούς και καταξιωμένους εισηγητές, την τέχνη της επικοινωνίας, και πως να την εφαρμόζουν αποτελεσματικά.

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφ΄απαξ συνδρομή εγγραφής, η οποία και είναι μειωμένη για ειδικές ομάδες ατόμων.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου και στην συνέχεια θα πραγματοποιούνται, κάθε Δευτέρα και για 7 συνεχόμενες εβδομάδες, στον Πολυχώρο MBC, Λεωφόρος  Ανδρέα Συγγρού 106, 1ος όροφος.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα: www.alp.gr και αυστηρά με σειρά προτεραιότητας, κι έως εξαντλήσεως του προβλεπόμενου αριθμού θέσεων. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης το οποίο προσμετρά ως επιμόρφωση.

Πληροφορίες/εγγραφές: 2821501060/6936004242 (ώρες 10:00 έως 14:00).

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ, ΑΝΟΙΧΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!