Πανελλαδικές εξετάσεις: Περικοπή της ύλης – Θα γίνουν τον Ιούλιο

Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα εξεταστούν στην ύλη που έχει διδαχθεί μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Τότε δηλαδή άρχισε το πρώτο κύμα αναστολής λειτουργία των σχολείων ως μέτρο πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού. Αυτό αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Τα ΝΕΑ», κατέληξε στις τελικές αποφάσεις για τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Η εφημερίδα δημοσιεύει την τελική εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) που μελέτησε όλες τις παραμέτρους ανά μάθημα και οδηγήθηκε στις τελικές αποφάσεις του για τον όγκο της ύλης. «Οτι δεν διδάχθηκε στην τάξη δεν θα είναι προς εξέταση», είναι η ετυμηγορία του ΙΕΠ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα θα περικοπεί το 30% της ύλης ενώ η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων είναι η 6η Ιουλίου 2020.

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΥΛΗ, ΙΟΥΛΙΟΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]