Γονείς καταγγέλλουν πως νηπιαγωγός βρίζει και απειλεί τα παιδιά τους - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
6
Δεκέμβριος
Back

Γονείς καταγγέλλουν πως νηπιαγωγός βρίζει και απειλεί τα παιδιά τους

Εδώ και μία εβδομάδα οι γονείς των μαθητών του 1ου Νηπιαγωγείου Γραμβούσας στην Κίσσαμο κρατούν τα παιδιά τους στο σπίτι, καταγγέλλοντας αναχρονιστικές, αντιεκπαιδευτικές και επικίνδυνες τακτικές από μέρους της.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το πρόβλημα είναι σε γνώση της Διεύθυνσης Α’ βάθμιας εκπαίδευσης, καθώς οι γονείς έχουν καταθέσει πολυσέλιδη καταγγελία, στην οποία η κάθε οικογένεια ξεχωριστά εξιστορεί με λεπτομέρειες γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων που έχουν μεταφέρει οι μαθητές και αφορούν τη σχολική ζωή.

Περιγράφονται, μάλιστα, και οι συνέπειες των συμπεριφορών αυτών στα ίδια τα παιδιά, που παρουσιάζουν ξεσπάσματα θυμού, φόβο, στρες, διαταραχές ύπνου και διαταραχές ομιλίας.

Σημειώνεται πως οι καταγγελίες αφορούν περισσότερα από 15 παιδιά προνηπίου – νηπίου, ενώ την Παρασκευή έγινε και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σχολείο, στην οποία παρευρέθηκε ο δήμαρχος Κισάμου Γιώργος Μυλωνάκης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κισάμου Γιώργος Χαχλάκης, ο πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής Κισάμου Θεόδωρος Τουλουπάκης καθώς και αρκετοί γονείς.

Μάλιστα ο κ. Μυλωνάκης έχει ζητήσει προσωπικά από την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Α’βαθμιας την απομάκρυνση της εκπαιδευτικού.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!