Τσαμασλής: Δεν έχω σχέση με τις υπερτιμολογήσεις

«Η μοναδική πράξη για την οποία προτείνεται η παραπομπή μου σε δίκη είναι γιατί, ως νομαρχιακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης το 2000, ψήφισα θετικά στην πρόταση για την κατασκευή του έργου στη Νομαρχιακή Επιτροπή της οποίας και ήμουν μέλος», δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τσαμασλής, με αφορμή το βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης για παραπομπή του σε δίκη για τις υπερτιμολογήσεις στο έργο της οδού Ωραιοκάστρου – Θεσσαλονίκης.

«Έκτοτε, και μετά τη μία και μοναδική μου ψήφο, δεν είχα απολύτως καμία άλλη εμπλοκή, άμεση ή έμμεση με το έργο, τις συμβάσεις που υπεγράφησαν, τους διαγωνισμούς που διενεργήθηκαν και τις αποφάσεις που ελήφθησαν. Είμαστε υπόλογοι απέναντι στην ψήφο του λαού και δεν μπορούμε να λέμε “όχι” στα μεγάλα έργα», προσθέτει.

Ο κ. Τσαμασλής σχολιάζει ότι η σχετική απόφαση, λόγω της σπουδαιότητάς της για τους κατοίκους του Ωραιοκάστρου, ελήφθη ομόφωνα, κατόπιν εισήγησης του τότε νομάρχη Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου και με τη σύμφωνη γνώμη του αρχηγού της παράταξης στην οποία ανήκε, Χρήστου Κοσκινά. Παράλληλα τονίζει ότι η απόφαση αυτή δικαιώθηκε από την ιστορία, αφού ο εν λόγω δρόμος εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες κατοίκους και εργαζόμενους της περιοχής.

Διαβάστε επίσης:
Στο «σκαμνί» Ψωμιάδης, Τσαμασλής για την οδό Θεσ/νίκης – Ωραιοκάστρου
Τσαμασλής: Νόμιμα τα εισοδήματά μου, στη διάθεση του ΣΔΟΕ για έλεγχο

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΡΓΟ, ΔΡΟΜΟΣ, ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ, ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ, ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΠΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!