Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής (ημερήσια διάταξη) - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
19
Οκτώβριος
Back

Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής (ημερήσια διάταξη)

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Θ. Σχινά, πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 6-9-2018 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

  1. Έγκριση λήψης μέτρων προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων οδικής κυκλοφορίας, επί της Επ.Ο.34 «Αμφιάρειο – Μαρκόπουλο – Σκάλα Ωρωπού – Χαλκούτσι», από την ΧΘ 8+532 έως ΧΘ 12+500, στο Δ. Ωρωπού, εξαιρουμένου του οδικού τμήματος που διέρχεται εντός ΔΚ Μαρκόπουλο Ωρωπού.

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Σαπουνά)

  1. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση τριών (3) συμβάσεων εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου κατηγορίας ΥΕ κλάδου – ειδικότητας Βοηθητικού Προσωπικού στην Περιφέρεια Αττικής (άρθρο 87 του Ν.4483/2017 – ΦΕΚ 107/Α΄/2017).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αθανασιάδης)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Κτίριο Υπεραγοράς και Εμπορικού Καταστήματος επί της οδού Λαζαράκη 59 του Δήμου Γλυφάδας.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Καψαλίου Δήμου Κυθήρων».

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την υλοποίηση των έργων «Απορροή ομβρίων Νότιας περιοχής ΔΕ Σπάτων».

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ στην περιοχή «Ριζούπολη» του Δήμου Αθηναίων.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για τον υφιστάμενο κομβικό σταθμό βάσης της WIND με κωδικό θέσης 1100Α MSC ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, επί κτιρίου στη θέση Λ. Αθηνών & Ποσίδιππου στον Κολωνό εντός διοικητικών ορίων του Δήμου Αθηναίων.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

  1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) σταθμού βάσης κεραιών κινητής τηλεφωνίας της εταιρείας VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ., ο οποίος είναι εγκατεστημένος στη θέση «Εύζωνας» (πάρκο κεραιών) στον Υμηττό, που ανήκει στο Δήμο Καισαριανής της Περιφέρειας Αττικής (κωδικός: 1000009 ΥΜΗΤΤΟΣ).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Α. Αναγνωστόπουλος)

  1. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για τη συμμετοχή της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Νήσων στο 17ο Συνέδριο της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Γενετικής και Βελτίωσης Φυτών που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στις 17-19 Οκτωβρίου 2018.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!