Συνάντηση Aρναουτάκη-Σκουρλέτη για καταστροφές σε θερμοκήπια και αγροτική παραγωγή

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη για τις μεγάλες καταστροφές που υπέστησαν τα θερμοκήπια και οι καλλιέργειες αγροτών της Κρήτης από τους θυελλώδεις ανέμους, είχε σήμερα στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο Περιφερειάρχης μετέφερε την αγωνία, τον προβληματισμό αλλά και την ανάγκη στήριξης των αγροτών περιοχών των Δήμων Ιεράπετρας, Βιάννου, Σητείας για τις εκτεταμένες καταστροφές που υπέστησαν οι θερμοκηπιακές τους εγκαταστάσεις και η αγροτική παραγωγή.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης έχει αποστείλει επείγον έγγραφο στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι πληγείσες περιοχές Ιεράπετρας, Σητείας, Βιάννου. Όπως επισημαίνεται οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν από 24 έως 26 Ιανουαρίου προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές στις θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις και στην αγροτική παραγωγή.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!