Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης «Interreg Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020» ο Αρναουτάκης

Στις εργασίες της 3ης συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Interreg Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020» που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λεμεσό της Κύπρου συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Βασικό θέμα της συνεδρίασης ήταν η απόφαση έγκρισης των έργων διασυνοριακής συνεργασίας του προγράμματος στο πλαίσιο του οποίου εγκρίθηκαν 24 έργα που αφορούν φορείς των επιλέξιμων περιοχών της Ελλάδας (Κρήτη-Βόρειο-Νότιο Αιγαίο) από τα οποία 6 στον άξονα 1, 7 έργα στον άξονα 2 και 11 έργα στον άξονα 3.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν επίσης θέματα όπως η αντιμετώπιση του προσφυγικού/μεταναστευτικού με την έκδοση συγκεκριμένης πρόσκλησης που αφορά τις εθνικές αρχές των δυο χωρών (Ελλάδας-Κύπρου).

Στην συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του «Interreg Ελλάδα-Κύπρος» συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης επί των τεχνικών έργων Νίκος Ξυλούρης και το στέλεχος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Κρήτης Γιάννης Μπαλαντινάκης.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, INTERREG ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!