Συνεδριάζει αύριο το ΠΕΣΥ Αττικής

Συνεδριάζει την Τρίτη 9 Απριλίου 2013 και ώρα 15:00, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου – Χολαργός).

Επικύρωση πρακτικών 39ης Συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής έτους 2012.

Έγκριση σκοπιμότητας υποβολής προτάσεως στο Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και εκτέλεσης από την Περιφέρεια Αττικής και έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Τροιζηνίας για το έργο με τίτλο «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΜΕΘΑΝΩΝ», συνολικού προϋπολογισμού 929.250,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης)

Έγκριση όρων τροποποιητικής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Δάφνης – Υμηττού για το έργο: «Τριώροφο κτίριο με υπόγειο – Δημοτική Βιβλιοθήκη».

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης)

Έγκριση όρων της 2ης Τροποποιητικής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού για το έργο «Συντήρηση και αποκατάσταση Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλιδούς και Αγίου Σάββα Παιανίας Αττικής».

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λ. Αθανασιάδης)

Τροποποίηση της με αριθ. 65/2013 Απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου «Διατάξεις Πρόσβασης ΑΜΕΑ».

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Βασιλάκου)

Έγκριση διοργάνωσης ημερίδας Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πρόνοιας με θέμα « Συνεργασία Πολιτείας – Αυτοδιοίκησης – Ν.Π.Ι.Δ. στην ενδυνάμωση του Κράτους Πρόνοιας για την παροχή Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας».

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Λ. Βασιλάκου)

Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για ανανέωση Π.Ο., κατόπιν προσθήκης δραστηριότητας  της εταιρείας “ΧΑΡ. Ι. ΜΗΛΕΣΗΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε.”, για το χυτήριο κραμάτων αλουμινίου στη θέση Τζαβερδέλα στο Δήμο Άνω Λιοσίων.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την «Προσθήκη δραστηριότητας διάλυσης πλοίων της ναυπηγοεπισκευαστικής επιχείρησης ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε.» στην Κάτω Πούντα στα Αμπελάκια Νήσου Σαλαμίνας Περιφέρειας Αττικής.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

Συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που έχουν ανακύψει με τα απόβλητα στην περιοχή του Σχιστού.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


Αφήστε μια απάντηση