Π. Κρήτης: Συλληπητήρια Αρναουτάκη για Αντιπεριφερειάρχη, Β. Μανασάκη – Ψήφισμα του ΠΕΣΥ

Συλληπητήριο μήνυμα εξέδωσε ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, για τον πρόωρο χαμό της Αντιπεριφερειάρχη, Βιργινία Μανουσάκη. Σε αυτό αναφέρονται τα εξής:

Ο πρόωρος χαμός της Βιργινίας Μανασάκη σκορπίζει θλίψη στην Περιφέρεια Κρήτης, στην κοινωνία, στην οικογένεια της. Έφυγε από την ζωή ένας νέος άνθρωπος με δημιουργικότητα, όνειρα για το μέλλον και έδινε με θάρρος μέχρι την τελευταία στιγμή μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο. Η Βιργινία Μανασάκη διακρίθηκε για το ήθος της, την αγάπη της για την Κρήτη, την Αυτοδιοίκηση. Ήταν μια πολύτιμη και ακούραστη συνεργάτιδα και πρόσφερε σπουδαίο έργο στην Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτερα στο τομέα ευθύνης της ως Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Βιομηχανίας.

Αφήνει μια σημαντική παρακαταθήκη στους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης, στην κοινωνία, για να θυμούνται την προσφορά και την συμβολή της στην προώθηση και επίλυση των προβλημάτων του νησιού.

Από καρδιάς εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στο σύζυγο της , στα παιδιά της σε όλη την οικογένεια της-τους συγγενείς.

Όλοι θα την θυμόμαστε στο Περιφερειακό Συμβούλιο με αγάπη και ευγνωμοσύνη για την συνεργασία που είχαμε και το ουσιαστικό έργο που μας αφήνει.

Το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης κατά την έκτακτη συνεδρίαση του σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στις 15:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης αποφάσισε την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

  1. Να παραστούν τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου στην νεκρώσιμη ακολουθία.
  2. Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Περιφερειακού Συμβουλίου
  3. Να κατατεθούν στη μνήμη της, χρήματα σε κοινωφελή ιδρύματα.
  4. Να εκφράσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης τα βαθύτατα συλλυπητήρια του στην οικογένειά της
  5. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον Ημερήσιο Τύπο της Κρήτης.

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινού

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της  Βιργινίας Μανασάκη. Η τόσο πρόωρη αναχώρησή της από την ζωή αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην κοινωνία του Ηρακλείου, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην εξαίρετη οικογένειά της.

Ως Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Βιομηχανίας, η Βιργινία Μανασάκη, με την επιστημονική της συγκρότηση, την εργατικότητα, και την αγάπη της για την Κρήτη, προσέφερε τις γνώσεις και το όραμά της στην ανάπτυξη του τόπου μας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική περίοδο.

Στον σύζυγό της Γιώργο Ταβερναράκη, στα παιδιά τους, και σε όλη την οικογένειά της, εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου και του Δημοτικού Συμβουλίου, απευθύνω τα θερμά μου συλλυπητήρια.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ, ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΝΑΣΑΚΗ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΠΡΟΩΡΟΣ ΧΑΜΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!