Συναντήσεις με Κατσιφάρα-Μπακογιάννη είχε ο Σκουρλέτης – Τι συζητήθηκε

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, είχε ξεχωριστές συναντήσεις σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη.

Με τον κ. Κατσιφάρα συζητήθηκαν οι προτάσεις της Περιφέρειας για την αξιοποίηση του χώρου του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου στην Πάτρα, θέματα Πολιτικής Προστασίας και θεσμικά ζητήματα, όπως η δυνατότητα λύσης Αναπτυξιακών Εταιριών των Περιφερειών, κατά τα πρότυπα των Δήμων.

Ο κ. Σκουρλέτης εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του παλιού εργοστασίου, στη βάση της πραγματικής ανάγκης μετατροπής και εκμετάλλευσης χώρων, με όφελος για τους πολίτες και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το υπουργείο θα εξετάσει και τις δυνατότητες παρέμβασης για τα υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν.

Στη συνάντηση με τον κ. Μπακογιάννη, τέθηκε το ζήτημα της λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου στο Βελούχι απευθείας από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αντί μέσω της υφιστάμενης αναπτυξιακής εταιρίας.

Ο υπουργός Εσωτερικών θα εξετάσει το ζήτημα και τις προτάσεις που κατατέθηκαν από την πλευρά της Περιφέρειας.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!