Περιφερειάρχης Στερεάς: Τα «γυρίζει» μετά την έντονη δυσφορία του Μαξίμου

Τα «γυρίζει» ο Περιφερειάρχης Στεράς Ελλάδας Φάνης Σπανός μετά την έντονη ενόχληση του Μαξίμου για τις δηλώσεις του ότι υπήρξε «εντολή για μη κατάσβεση» στη φωτιά στην Εύβοια. 

Ο Περιφερειάρχης μετά τη δυσφορία που εξέφρασε η κυβέρνηση για τις συγκεκριμένες δηλώσεις του, επιχείρησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις τους και επέλεξε να απαντήσει στον εκπρόσωπο τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νάσο Ηλιόπουλο που έθεσε το θέμα σαν ερώτημα προς την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι υπήρχε εντολή να μη σβήσει η φωτιά στην Εύβοια.

Συγκεκριμένα στη νέα δήλωσή του ανέφερε:

«Προς τον κύριο Ηλιόπουλο και κάθε αποδέκτη. Επειδή ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε σε τοποθέτησή μου στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, του παραθέτω λοιπόν αυτά που είπα στο συμβούλιο και θα παρακαλούσα να μην επιχειρείται η διαστρέβλωσή τους: Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν ήθελαν να σβήσουν τη φωτιά ή ότι συνειδητά την άφηναν να επεκταθεί. Κάτι τέτοιο θα ήταν εξωφρενικό για οποιαδήποτε κυβέρνηση και για οποιαδήποτε διοίκηση της πυροσβεστικής. Σπανός

Άκουσα και επικαλέστηκα μαρτυρίες κατοίκων για πυροσβεστικά που είχαν υπηρεσιακή εντολή να μην επεμβαίνουν σε συγκεκριμένα μέτωπα για λόγους ασφαλείας των πυροσβεστών. Άλλο πράγμα οι ελλείψεις και τα λάθη που επισημάναμε και άλλο πράγμα οι θεωρίες συνωμοσίας που φυτρώνουν με το παραμικρό και μας κάνουν μόνο κακό. Επειδή έχω μάθει να μιλάω μόνο τη γλώσσα της αλήθειας και αυτή χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Παρακαλώ, αφήστε μας έξω από τα πολιτικά παίγνια, να δουλέψουμε για να ξαναστήσουμε τον τόπο μας.»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΥΒΟΙΑ, ΦΩΤΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]