Περιφέρεια Δ. Ελλάδας: Προχωρά η προμήθεια αστυνομικών

Η σύμφωνη γνώμη για την υπογραφή της σύμβασης για την προμήθεια 39 αστυνομικών οχημάτων, προϋπολογισμού 675.900,00 ευρώ και 19 δικύκλων μοτοσικλετών προϋπολογισμού 170.970,55 ευρώ, δόθηκε από την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με την υπογραφή του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.

Ειδικότερα, η παραπάνω δαπάνη εντάσσεται στο πλαίσιο της αναβάθμισης του εξοπλισμού της Τροχαίας για την παροχή οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το έργο εντάχθηκε τον Απρίλιο του 2012 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Δυτικής Ελλάδας και περιλαμβάνει, εκτός των παραπάνω: Τέσσερις (4) συσκευές ελέγχου ταχύτητας οχημάτων αρχικού προϋπολογισμού 207.000 ευρώ, επτά (7) αλκοολόμετρα, αρχικού προϋπολογισμού 42.500 ευρώ, οκτώ (8) οχήματα τύπου τζιπ, αρχικού προϋπολογισμού 240.000 ευρώ και δύο (2) οχήματα Διερεύνησης Τροχαίων Ατυχημάτων, αρχικού προϋπολογισμού 280.000 ευρώ, οι διαγωνισμοί των οποίων βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η συνολική αρχική δαπάνη ανέρχεται στο χρηματικό ποσό του 1,9 εκατ. ευρώ και θα καλυφθεί από πόρους του ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας.

«Αποτελούσε πρωταρχικό στόχο για εμάς η ενίσχυση των υπηρεσιακών δυνατοτήτων της ΕΛ.ΑΣ. στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, να μπορεί η αστυνομία να ασκεί πλήρως τα καθήκοντά της και να μπορεί να ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Α. Κατσιφάρας συμπληρώνοντας πως «αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος που εργαστήκαμε σκληρά έτσι ώστε να προχωρήσει η χρηματοδότηση μέσω κοινοτικών πόρων για την προμήθεια των αναγκαίων οχημάτων, δικύκλων και άλλων μέσων τροχαίου ελέγχου».

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΛΑΣ, ΟΧΗΜΑΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!