Περ. Δ. Ελλάδας: Επισκευές στο Νοσοκομείο Θώρακος «Ο Άγιος Λουκάς»

Σε σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προκειμένου να επισκευαστούν τρία κτίρια στο νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Ο Άγιος Λουκάς» τα οποία έχουν άδεια επισκευής σεισμόπληκτου.

Η προγραμματική σύμβαση προβλέπει την επισκευή τριών κτιρίων στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος, μετά το σεισμό που έγινε στις 8 Ιουνίου 2008, με κρατική αρωγή μέσω του Τομέα Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αναλαμβάνει τη διαχείριση και παρακολούθηση του έργου συνολικής διάρκειας έξι μηνών.

«Η δημόσια υγεία είναι μια υπηρεσία που πρέπει να την προστατεύσουμε όλοι μας και η εφαρμογή της είναι θέμα κυρίως πολιτικής επιλογής. Στο πλαίσιο αυτό οποιαδήποτε δράση για την  ενίσχυση της με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο προκειμένου οι πολίτες της περιοχής να έχουν τις βέλτιστες παροχές υγείας» υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Αλεξόπουλος και κατέληξε: «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τις υπηρεσίες της στηρίζει και θα συνδράμει όπου της ζητηθεί προκειμένου να βελτιωθούν οι δομές της υγείας στα νοσοκομεία μας και να σταματήσει η απαξίωσή της».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΑΤΡΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Αφήστε μια απάντηση