Πατούλης: «Δείχνει» περιφερειακή του σύμβουλο για σκάνδαλο με ενοικίαση ακινήτου της (φωτο)

Στην περιφερειακή σύμβουλο Ευγενία Μπαρμπαγιάννη επιρρίπτει τις ευθύνες η Π. Αττικής για προσπάθεια μίσθωσης ακινήτου της, για τη στέγαση της Υπηρεσίας Λαϊκών Αγορών

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Νίκος Πέππας: «Η πρόταση για το εν λόγω ακίνητο δεν ήταν εις γνώση της Οικονομικής Επιτροπής. Αποτέλεσε μία πρωτοβουλία της εταιρίας που προφανώς δεν έλαβε υπόψη της ή αγνόησε τους δεοντολογικούς κανόνες λειτουργίας ενός δημόσιου φορέα και τους μηχανισμούς ελέγχων για την πρόληψη τέτοιων φαινομένων».

Τελικώς, όπως τονίζει στην ίδια δήλωση ο κ. Πέππας: Δεν τίθεται ζήτημα μίσθωσης του συγκεκριμένου ακινήτου αφού η εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής καταλληλότητας που ελήφθη στις 25 Σεπτεμβρίου, είναι αρνητική.

Να σημειωθεί ότι το ακίνητο που βρίσκεται στο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 197) ανήκει στο ΙΕΚ Data Type. Ιδιοκτήτρια του οποίου εμφανίζεται η κ. Μπαρμπαγιάννη.

Μάλιστα, με απόφαση Πατούλη η κ. Μπαρμπαγιάννη -Αδαμοπούλου Ευγενία του Θωμά έχει αναλάβει εντεταλμένη σύμβουλος σε θέματα εγγραφής στο μητρώο της Περιφέρειας φορέων κοινωνικής φροντίδας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας (Εθελοντισμού).

Το ερώτημα είναι, πλέον, αν θα παραμείνει στη θέση της. Γιατί αν δεν υπάρχουν συνέπειες, η ανακοίνωση Πατούλη -Πέππα, θα είναι για τα μάτια του κόσμου….

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ, ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ, ΙΕΚ DATA TYPE


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!