Π. Τατούλης: «Δεν θα δεχθούμε εκπτώσεις στο έργο των απορριμμάτων για μικροκομματικές σκοπιμότητες» - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
3
Δεκέμβριος
Back

Π. Τατούλης: «Δεν θα δεχθούμε εκπτώσεις στο έργο των απορριμμάτων για μικροκομματικές σκοπιμότητες»

«Το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα υλοποιηθεί όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί και δεν θα δεχτούμε καμία τροποποίηση για την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών και κομματικών οφελών» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016.

«Με ποια λογική Υπουργοί της Κυβέρνησης διαπραγματεύονται για το πρόγραμμα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ και αποκλείουν την κατασκευή της μονάδας επεξεργασίας των απορριμμάτων της Μεσσηνίας;» αναρωτήθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου χαρακτηρίζοντας «βλασφημία» την πρακτική αυτή.

«Αυτό δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτό από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Θα υλοποιηθεί ότι έχει σχεδιαστεί και όπως έχει σχεδιαστεί. Δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή η απάλειψη του χώρου στη Μεσσηνία για χάρη κάποιων Υπουργών ή υποψηφίων Βουλευτών του Σύριζα στη Μεσσηνία» σημείωσε ο Περιφερειάρχης.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!