Π. Κρήτης: Βραβεύσεις Παραολυμπιονικών από το Σωματείο ΑμεΑ «Μεγαλόνησος»

Με τιμητικές βραβεύσεις κορυφαίων αθλητών αλλά και εκπροσώπων θεσμικών φορέων, το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ «ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, στις 20:30, στο κέντρο ΚΟΥΡΗΤΕΣ.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση του αθλητικού σωματείου «Μεγαλόνησος» αναφέρει:

«Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα βραβευτούν οι μεταλλιούχοι  Παραολυμπιονίκες που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στην Παραολυμπιάδα του Ρίο, και δόξασαν την Ελλάδα για μία ακόμη φορά. Οι μεταλλιούχοι παραολυμπιονίκες που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους είναι:

Στεφανουδάκης Μανώλης

Μάμαλος Παύλος

Che john Fernades

Πολυχρονίδης Γρηγόρης/ Πατρώνη Κατερίνα ( συνοδός αθλήτρια)

Σεκινίδης Δημήτρης

Μπακοχρήστος Δημήτρης

Κοροκίδα Δήμητρα

Πανανός Νικόλαος/ Κεραμίδας Ανδρέας ( συνοδός αθλητής)

Ντέτα Άννα/ Ντέτα Χριστίνα ( συνοδός αθλήτρια)

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν και οι αθλητές και οι προπονητές του σωματείου που συμμετείχαν στην παραολυμπιάδα του Ριο καθώς και εκείνοι που έλαβαν μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα καθώς επίσης και οι Κρητικοί αθλητές που έλαβαν μέρος στην Παραολυμπιάδα.

Στην εκδήλωση θα γίνουν και 4 ειδικές βραβεύσεις στους:

Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την προσφορά του και την αμέριστη στήριξή του προς το σωματείο μας τα τελευταία χρόνια. Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ ‘’ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ’’ Παγκρήτιο Στάδιο, Θύρα 8, Σπ. Μουστακλή 1 [email protected] τηλ. Επικ. 6973161275

Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής καθώς και της ΕΑΟΜ ΑμεΑ κ. Γιώργο Φουντουλάκη για την προσφορά τους στον Αθλητισμό Ατόμων με Αναπηρία.

Πατέρα Νικόλαο Τζαγκαράκη για την εθελοντική του προσφορά προς τα Άτομα με Αναπηρία καθώς και για τις πολλές του εθελοντικές δράσεις.

Χορηγό του σωματείου τα 2 τελευταία χρόνια, ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ JUNIOR ACADEMY

Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ είναι το μεγαλύτερο αθλητικό σωματεία ΑμεΑ στην Κρήτη και ένα από τα κορυφαία στην Ελλάδα. Στο δυναμικό του ανήκουν μερικοί από τους κορυφαίους Παραολυμπιονίκες της χώρας μας όπως Ταιγανίδης Χαράλαμπος, Καπελλάκης Γιώργος, Στεφανουδάκης Μανώλης, Τσαπατάκης Αντώνης, Καραούζας Κωσταντίνος.

Σκοπός του σωματείου είναι να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα με αναπηρία σε επαφή με τον αθλητισμό, όχι με αυτοσκοπό τον πρωταθλητισμό αλλά μέσω αυτού να μπορέσουν να επωφεληθούν από τα ευεργετήματα που προσφέρει ο αθλητισμός όπως ποιότητα ζωής, ισότιμη ένταξη στην κοινωνία κ.α.».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΜΕΑ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!