Π.Ε.ΕΒΡΟΥ: Εξέδωσε ανακοίνωση για τις λακούβες στο οδικό δίκτυο

Την προσοχή των οδηγών που κινούνται στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Έβρου εφιστά με ανακοίνωσή της η περιφερειακή ενότητα Έβρου, καθώς η κατάσταση των δρόμων είναι εξαιρετικά επικίνδυνη εξαιτίας των λακκουβών που έχουν ανοίξει στο οδόστρωμα.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι “σε όλο το μήκος ευθύνης των παραπάνω δικτύων επιχειρούν συνεργεία της περιφερειακής ενότητας για την αντιμετώπιση του προβλήματος”. Η Πολιτική Προστασία Έβρου καλεί τους οδηγούς “να είναι προσεκτικοί και να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας από τους κινδύνους στο οδόστρωμα» και ειδικότερα τους συνιστά να μην αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα, κυρίως νυχτερινές ώρες, ώστε να μην απαιτείται να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς για να αποφύγουν τα επικίνδυνα σημεία αλλά και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων και της Τροχαίας.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΛΑΚΟΥΒΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!