π-κρήτης-κοινοτικοί-έλεγχοι-για-τα-κηπ-298995
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ | 06.07.2011 | 17:24

Π. Κρήτης: Κοινοτικοί έλεγχοι για τα κηπευτικά

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ξεκίνησαν από σήμερα οι εντατικοί έλεγχοι από κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στους παραγωγούς της Κρήτης που έχουν κάνει δηλώσεις προκειμένου να αποζημιωθούν για τη ζημία που υπέστησαν από την κρίση που προέκυψε εξαιτίας του E.coli στην Γερμανία.

Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα έρχονται στο Ηράκλειο δύο κοινοτικοί υπάλληλοι που είναι επιφορτισμένοι με την διεξαγωγή των ελέγχων στο νησί. Οι τελευταίοι θα συνοδεύονται από έναν εκπρόσωπο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και έναν εκπρόσωπο από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Το απόγευμα τα στελέχη της Ε.Ε. θα έχουν συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη, η οποία δήλωσε ότι «στόχος μας είναι να αποζημιωθούν άμεσα οι παραγωγοί που υπέστησαν ζημιά», τους εκπροσώπους του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αλλά και τους διευθυντές Αγροτικής Οικονομίας των περιφερειακών ενοτήτων του νησιού για προκειμένου να ενημερωθούν για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν πριν από τη διενέργεια των επιτόπιων ελέγχων στους παραγωγούς του νησιού.

 

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.