Π. Κεντ. Μακεδονίας: Ανακοίνωση για τη σύνδεση του ΟΛΘ με τον ΟΣΕ

Ανακοίνωση σχετικά με το έργο σύνδεσης του ΟΛΘ με το δίκτυο του ΟΣΕ μέσω του νέου ΕΣΠΑ έβγαλε η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

«Σήμερα βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης αυτών των προαπαιτούμενων κι αυτό που απομένει είναι η ολοκλήρωση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου, η οποία ασφαλώς και υλοποιείται από τον ΟΣΕ. Μόλις αυτή ολοκληρωθεί, ο φάκελος του έργου θα είναι έτοιμος, ώστε να ενταχθεί στο νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Κεντρικής Μακεδονίας για το 2014-2020 κι αυτό δεν αποτελεί ούτε ανεδαφική δέσμευση, ούτε προεκλογική εξαγγελία.» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της περιφέρειας έχει ως εξής:

«Σχετικά με το έργο σύνδεσης του ΟΛΘ με το δίκτυο του ΟΣΕ ,συγκεκριμένα της γραμμής από τον Εμπορικό Σταθμό έως το σταθμό Διαλογής, στο νέο ΕΣΠΑ, το ΣΕΣ 2014-2020 από το Γραφείο Περιφερειάρχη ανακοινώνεται:

Το ζήτημα ένταξης του έργου αυτού στο νέο ΕΣΠΑ, είχε τεθεί από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Θεοφανόπουλο, κατά την συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα στις 23-1-2014. Ο Περιφερειάρχης είχε από τότε δεσμευτεί πως θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου το έργο να ενταχθεί στο ΣΕΣ 2014-2020.

Ακολούθησαν τεχνικές συναντήσεις μεταξύ υπηρεσιακών στελεχών του ΟΣΕ και της ΠΚΜ προκειμένου να διευθετηθούν τα ζητήματα που πρέπει, έτσι ώστε να μπορέσει το έργο να ενταχθεί στο ΣΕΣ 2014-2020.

Σήμερα βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης αυτών των προαπαιτούμενων κι αυτό που απομένει είναι η ολοκλήρωση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου, η οποία ασφαλώς και υλοποιείται από τον ΟΣΕ. Μόλις αυτή ολοκληρωθεί, ο φάκελος του έργου θα είναι έτοιμος, ώστε να ενταχθεί στο νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Κεντρικής Μακεδονίας για το 2014-2020 κι αυτό δεν αποτελεί ούτε ανεδαφική δέσμευση, ούτε προεκλογική εξαγγελία.

Όσοι έχουν αναγάγει τις ειρωνικές ανακοινώσεις σε αγαπημένο σπορ, μη έχοντας να προτείνουν το παραμικρό, ας φροντίζουν τουλάχιστον να ενημερώνονται σωστά για να μην εκτίθενται επανειλημμένα».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΣΠΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΟΣΕ, ΣΥΝΔΕΣΗ, ΟΛΘ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!