Επίσκεψη του Γ. Κουμουτσάκου στην Έκθεση “RETHINK ATHENS”

Την έκθεση του σχεδίου “rethink Athens” επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κος Γιώργος Κουμουτσάκος.
Η έκθεση φιλοξενεί τις οριστικές μελέτες για την εικόνα που θα έχει στο μέλλον το κέντρο της Πρωτεύουσας.

Ο κος Κουμουτσάκος σχολιάζοντας το μεγάλο αυτό εγχείρημα τόνισε:

«Η αναβάθμιση της αισθητικής και της εικόνας της Αθήνας, είναι επιβεβλημένη. Το φιλόδοξο αυτό σχέδιο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και θερμό υποστηρικτή τόσο ως πολίτη και κάτοικο της Αθήνας, όσο και ως υποψήφιο τώρα και Περιφερειάρχη Αττικής, μετά τις εκλογές. Για μας αυτή η παρέμβαση αποτελεί «οδηγό» για αντίστοιχες τομές που δικαιούνται και άλλες περιοχές της Αττικής. Τομές που θα συνδυάζουν την ανανέωση, την αξιοποίηση φυσικών πόρων και τη λειτουργικότητα».

«Είναι ένα παράδειγμα του πώς μπορείς να δώσεις ζωή, δύναμη, ανάπτυξη και προοπτική, δηλ. δουλειές στην Αττική, με καινοτόμες ιδέες και σχέδια. Δηλαδή με σκέψη απαλλαγμένη από την στενή μικροκομματική και παλαιοκομματική λογική», είπε χαρακτηριστικά.
Ο κος Κουμουτσάκος συμπλήρωσε επίσης ότι «τέτοιας κλίμακας παρεμβάσεις απαιτούν την αγαστή συνεργασία Δήμου – Περιφέρειας και Φορέα υλοποίησης. Μια συνεργασία που δεν θα υπαγορεύεται από μικροσυμφέροντα και ιδιοτέλειες, ούτε θα αποτελεί αφορμή για πεπαλαιωμένου τύπου φιέστες…

Ο συνδυασμός Αττική 180° θα βρίσκεται δίπλα στο έργο “rethink Athens” και όπου χρειαστεί θα σταθεί αρωγός, για να κάνουμε επιτέλους μια ριζική αλλαγή στο πρόσωπο και τη φυσιογνωμία τόσο της Αθήνας όσο και ολόκληρης της Αττικής».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ, RETHINK ATHENS


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!