Π. Ιονίων Νήσων: Διήμερη επίσκεψη Σπύρου στη Ζάκυνθο για τα έργα του ΕΣΠΑ

Τη Ζάκυνθο θα επισκεφτεί αύριο ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, Πέτρο Οικονόμου και το Γενικό Διευθυντή Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Π.Ι.Ν., Νικήτα Καραλή.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η πραγματοποίηση δυο τεχνικών συσκέψεων, με αντικείμενο τα έργα που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, η εξέταση της πορείας τους, καθώς και η διερεύνηση δυνατότητας ένταξης νέων έργων.

Συγκεκριμένα: Αύριο στις 18.30, θα γίνει στην Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου σύσκεψη, με τη συμμετοχή και του Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, Διονύση Μυλωνά, Περιφερειακών Συμβούλων και στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας της Π.Ε.

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 9 το πρωί θα γίνει στο Δημαρχείο, ενώπιον του Δημάρχου Ζακύνθου, Στέλιου Μποζίκη, σύσκεψη στην οποία θα συμμετάσχουν η Διοίκηση της ΔΕΥΑΖ και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου να εξεταστούν τα έργα που εκτελεί ο Δήμος, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΜΠΟΖΙΚΗΣ, ΣΠΥΡΟΥ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!