Π. Αττικής: Ευθύνες στο ΥΠΟΜΕΔΙ για τον «αποκλεισμό» των Αγίων Αναργύρων

Ευθύνες στο υπουργείο Υποδομών γιατί εδώ και δέκα μήνες παραμένει κλειστή η οδός Λάμπρου Κατσώνη στους Αγίους Αναργύρους επιρρίπτει με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής. Όπως τονίζει “γραφειοκρατικά εμπόδια δεν του επέτρεψαν να δημοπρατήσει έργο πλήρους αποκατάστασης του ρέματος, με πόρους της Περιφέρειας Αττικής, παρά μόνο τον Σεπτέμβριο, και συγκεκριμένα στις 27.09.2016”.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε μετά από δεκάδες δημοσιέυματα στον Τύπο και τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και χωρίς να προσδιορίζεται πόσο καιρό ακόμη θα συνεχισθεί η ταλαιπωρία των πολιτών αναφέρεται: “Οι παρεμβάσεις αφορούν στην αποκατάσταση των πρανών της Λεωφόρου Κηφισού και της ανατολικής όχθης του Ποταμού Κηφισού κατά τμήματα. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στη λωρίδα επιβράδυνσης / έξοδος Λεωφόρου Κηφισού προς κόμβο / γέφυρα της οδού Τσούντα, η οποία σήμερα έχει αποκλεισθεί της κυκλοφορίας για την ασφάλεια των πολιτών, καθώς και στην πεζογέφυρα της Λεωφόρου Κηφισού (στο ύψος της οδού Φλαβιανών) στο ρεύμα προς Πειραιά. Σημειώνεται ότι στα συγκεκριμένα σημεία, τα πρανή που στηρίζουν το οδόστρωμα της Λεωφόρου Κηφισού, αποτελούν συνέχεια της ανατολικής όχθης του Ποταμού Κηφισού”, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΥΠΟΜΕΔΙ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!