λασυ-πολιτική-συμφωνία-συριζα-νδ-στην-913782
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ | 05.04.2022 | 13:28

ΛΑΣΥ: Πολιτική συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ στην Περιφέρεια Ηπείρου

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε σχέση με τις δηλώσεις του επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ ότι υπάρχει συναίνεση μέχρι το τέλος καλοκαιριού η Λαϊκή Συσπείρωση Περιφέρειας Ηπείρου σημειώνει :

Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Ηπείρου, σε όλη τη μέχρι τώρα θητεία της, δεν σταμάτησε λεπτό να συναινεί στη δράση της Περιφερειακής Αρχής της ΝΔ . Η συμφωνία των δύο παρατάξεων είναι πολιτική συμφωνία η οποία εκφράζεται σε όλα τα κύρια ζητήματα ακυρώνοντας έμπρακτα όλους τους επαναστατικούς λεονταρισμούς των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δηλώσεις του επικεφαλής της παράταξης για το θέμα των συλλήβδην απευθείας αναθέσεων της Περιφέρειας σε δικηγορικά γραφεία  (για το οποίο ψήφισαν και καλούνται σε απολογία οι εκπρόσωποι των παρατάξεων του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ του κ. Ριζόπουλου, μαζί με την περιφερειακή αρχή)  επικυρώνουν τα παραπάνω.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας ότι υπερψήφισε τις απευθείας αναθέσεις μόνο για τα σημαντικά ζητήματα (δηλαδή 14-15!!) αθωώνει εκ προοιμίου την περιφερειακή αρχή ενισχύοντας το επιχείρημά της ότι πρόκειται για ένα “παρα πολύ καλό δικηγορικό γραφείο” και ταυτόχρονα προσβάλλει όλους τους υπόλοιπους αυτοαπασχολούμενους δικηγόρους της περιοχής για τους οποίους ο κ. Ζάψας θεώρησε ότι μπορούν να αναλάβουν μόνο δευτερεύουσες υποθέσεις.

Οι αυτοαπασχολούμενοι δικηγόροι της Ηπείρου να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Οι δικηγορικοί σύλλογοι πρέπει επιτέλους να πάρουν θέση.

Νικολέτα Αρκολάκη

Η Νικολέτα Αρκολάκη έχει μεγάλη εμπειρία στη ροή ειδήσεων και ασχολείται εργασιακά και θέματα προσλήψεων. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου.