Κορωνοϊός: Έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Τι θα συζητηθεί

Έκτακτη σύσκεψη θα διεξαχθεί αύριο, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του Περιφερειάρχη, Απόστολου Τζιτζικώστα και του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.

Εκτός των προαναφερθέντων, στη σύσκεψη θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Πυλαίας – Χροτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρήστος Μήττας και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χαράλαμπος Στεργιάδης.

Τι θα συζητηθεί

Σύμφωνα με πληροφορίες στη σύσκεψη θα εξεταστεί η ευρύτερη πορεία της πανδημίας στην Κεντρική Μακεδονία, η τήρηση των μέτρων και των ελέγχων για τον περιορισμό της διασποράς της και η τυχόν λήψη επιπρόσθετων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΜΕΤΡΑ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!