Υποψήφια για βραβείο η τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
6
Δεκέμβριος
Back

Υποψήφια για βραβείο η τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης

Υποψήφια για ένα ακόμη βραβείο  είναι η τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης με πρόταση του κοινού-χρήστες του διαδικτύου. Μετά την πρόσφατη διάκριση και βράβευση της  στην τελετή απονομής των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης (Ε.Β.Γ.Ε)  2013 στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, σήμερα τα ξημερώματα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Περιφέρειας Κρήτης με πρόταση του κοινού, για το βραβείο e-awards 2013.

Συγκεκριμένα υποψήφια προς βράβευση είναι η ιστοσελίδα της Περιφέρειας  www.incrediblecrete.gr, αλλά και τα τέσσερα συνολικά video που έχουν γυριστεί από πέρυσι και προβάλλουν την Κρήτη ως τον ιδανικό και ασφαλή προορισμό και παράλληλα την ιστορία, τον Μινωικό πολιτισμό, την παράδοση, τον τουρισμό, τα προϊόντα-γαστρονομία, και την φιλοξενία των κατοίκων.

Τα χιλιάδες ‘χτυπήματα’ στην τουριστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης-www.incrediblecrete.gr- όπου προβάλλονται τα νέα τουριστικά video που έχουν ‘ανέβει’ επίσης στο YouTube, και σε άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, προκαλούν πανελλήνια και  διεθνή απήχηση στους χρήστες του διαδικτύου, αλλά και σε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο καθώς τα video προβάλλονται αυτό το διάστημα από το δορυφορικό τουριστικό κανάλι Travel Channel.

Η δημόσια ψηφοφορία για το βραβείο e-award θα ολοκληρωθεί στις 25 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, και μεταξύ των πέντε υποψήφιων προς βράβευση στην κατηγορία «Διαφημιστική Καμπάνια» είναι η καμπάνια “Incredible Crete”, της Περιφέρειας Κρήτης,  μέσω της οποίας προβάλλονται ξεχωριστές εικόνες από το νησί αλλά και χρηστικές πληροφορίες για τον επισκέπτη.

Η απόφαση της κριτικής επιτροπής ανακοινώθηκε σήμερα, αφού ελήφθησαν υπόψη οι 2927 προτάσεις που υποβλήθηκαν από το κοινό έως τις 22 Mαΐου 2013.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!