Υπεγράφη η σύμβαση για την συντήρηση ηλεκτροφωτισμού της Π.Ε. Καρδίτσας

Την σύμβαση κατασκευής για τη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού κόμβων του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας υπέγραψε σήμερα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Συγκεκριμένα η σύμβαση αφορά το έργο «Συντήρηση Ηλεκτροφωτισμού Κόμβων στο Οδικό Δίκτυο Π.Ε. Καρδίτσας» προϋπολογισμού 95.000 € (με Φ.Π.Α.).

Όπως τόνισε ο κ. Κώστας Αγοραστός: «Με τις παρεμβάσεις αυτές βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας όπου υπάρχει ανάγκη. Πρόκειται για συντηρήσεις απολύτως απαραίτητες για την μείωση της επικινδυνότητας και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών. Με τις παρεμβάσεις μας αυτές ωφελούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, καθώς και οι χρήστες του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου γενικότερα».

Το έργο είναι προϋπολογισμού 95.000€ και αφορά την αποκατάσταση των ζημιών, τη βελτίωση και τη καλή λειτουργία εν γένει του ηλεκτροφωτισμού των κόμβων και των οδών του οδικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας και είναι αρμοδιότητας της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ


Αφήστε μια απάντηση