Ιόνια Νησιά: Υπογραφή συμβάσεων – προκηρύξεων έργων

Συμβάσεις νέων έργων και προκηρύξεις έργων υπέγραψε χθες (26 Νοεμβρίου 2012) ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπυρίδων Σπύρου. Σε ό,τι αφορά τις συμβάσεις νέων έργων πρόκειται για:

  1. Αποκαταστάσεις – Βελτιώσεις οδικού δικτύου στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας, προϋπολογισμού 20.000 ευρώ, ποσό που προέρχεται από πιστώσεις ΚΑΠ – 2011. Ειδικότερα αφορά βελτιωτικές παρεμβάσεις σε διάφορα τμήματα του οδικού δικτύου, κυρίως, στην περιοχή Γουβιά – Κυρά Χρυσικού – Αφρα.

  2. Επισκευή και αποκατάσταση στηθαίων τεχνικών έργων και φθορών οδοστρώματος, προϋπολογισμού 146.500 ευρώ της Π.Ε. Κεφαλονιάς, από πιστώσεις του πρώην Νομαρχιακού Ταμείου. Το έργο αφορά παρεμβάσεις για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της νήσου.

Προκηρύξεις έργων

  1. Αποκατάσταση στατικής επάρκειας και αντιπλημμυρική προστασία γέφυρας Ποταμού στην Π.Ε. Κέρκυρας, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ από πιστώσεις ΚΑΠ – 2011. Το έργο είχε δημοπρατηθεί δυο φορές αλλά οι διαγωνισμοί είχαν αποβεί άγονοι.

  2. Οδοποιία νήσου Παξών, προϋπολογισμού 170.000 ευρώ της Π.Ε. Κέρκυρας από πιστώσεις ΚΑΠ – 2011. Το έργο, που αφορά στη συντήρηση του επαρχιακού δικτύου Παξών, είχε επαναδημοπρατηθεί αλλά ο διαγωνισμός είχε αποβεί άγονος.

  3. Ευπρεπισμός οδικού δικτύου – 2012, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ της Π.Ε. Κέρκυρας, από πιστώσεις ΚΑΠ – 2011. Το έργο είχε επαναδημοπρατηθεί αλλά ο διαγωνισμός είχε αποβεί άγονος.

  4. Πόντιση φωτοσημαντήρων, προϋπολογισμού 2.800 ευρώ της Π.Ε. Κέρκυρας από πιστώσεις του ΕΣΠΑ. Το έργο αφορά στην πόντιση δυο φωτοσημαντήρων στο λιμάνι «Αυλάκια» Οθωνών, που είναι απαραίτητοι για τη λειτουργία του νέου λιμένα.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!