Η ΠΚΜ στο 1ο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Την συμμετοχή της στo 1ο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί στην α΄ προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης από την Πέμπτη 16 μέχρι την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 ανακοίνωσε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το οποίο οργανώνει το Φεστιβάλ με τη συνδρομή της ΟΛΘ ΑΕ και της ΔΕΘ – Helexpo. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μια έκθεση, που θα δώσει την ευκαιρία σε όσους λάβουν μέρος να προβάλουν τα τουριστικά τους προϊόντα λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Παράλληλα, με το εκθεσιακό κομμάτι θα γίνουν πολλές εκδηλώσεις που θα προσελκύσουν ακόμη περισσότερο κόσμο σ’ αυτό το όμορφο κομμάτι της πόλης που καθημερινά κατακλύζεται από χιλιάδες ανθρώπους.

Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών καλεί όλους τους φορείς και ιδιώτες που έχουν σχέση με τον τουρισμό (ένωση ξενοδόχων, ένωση τουριστικών πρακτόρων αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε, σπήλαιο Α.Ε. κ.λ.π. ) να συμμετάσχουν για να στηρίξουν και να προωθήσουν το τουριστικό τους προϊόν.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση