Γιάννης Σγουρός: Στη θέση της Δούρου θα είχα φύγει (βίντεο)

«Δεν την κοπάνησα ποτέ από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης» αναφέρει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιάννης Σγουρός σε συνέντευξη που παραχώρησε στo web tv του aftodioikisi.gr. Εκτός από την ανελλιπή παρουσία του στον χώρο, ο κ. Σγουρός επισημαίνει πως διεκδικεί για ακόμα μια φορά την Περιφέρεια Αττικής διότι η παράταξή του παραμένει ενεργή από το 2002, άσκησε όπως έπρεπε αντιπολίτευση και πλέον διεκδικεί την επιστροφή της κανονικότητας στην Περιφέρεια, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Σε ότι έχει να κάνει με το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων , ο κ. Σγουρός πιστεύει πως κανονικά θα έπρεπε να εφαρμοστεί ο περιφερειακός σχεδιασμός του 2003 αλλά πλέον δεν υπάρχουν οι δυνατότητες, το χρήμα αλλά ούτε και οι θέσεις που χρειάζονται, έτσι θεωρεί πως πρέπει να εξετασθεί το ζήτημα από μηδενική βάση.

Για τις καταστροφές σε Μάνδρα και Μάτι τονίζει χαρακτηριστικά πως οι ευθύνες είναι της Περιφέρειας αλλά ποτέ δεν ζήτησε την παραίτηση της Ρένας Δούρου γιατί όπως είπε, οι παραιτήσεις δεν ζητούνται αλλά υποβάλλονται και πως στην θέση της ο ίδιος θα είχε φύγει. Για τα εκλογικά ζητήματα ο κ. Σγουρός δήλωσε πως δεν πιστεύει τις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις, ενώ προέβλεψε πως οι πολίτες αυτούς που θα διαλέξουν με το ποσοστό που θα τους δώσουν θα τους αναγκάσουν είτε να συνεργαστούν είτε να αποχωρήσουν.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - 'ΑΡΘΡΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!