Σοφιανός: Ο δήμος Αθηναίων έχει ήδη ιδιωτικοποιήσει την καθαριότητα (βίντεο)

Η στήριξη της σκληρής καθημερινότητας των πολιτών της Αθήνας μέσω της στήριξης του εισοδήματος τους θεωρεί πως είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνει μια δημοτική αρχή την επόμενη μέρα των εκλογών ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ΚΚΕ, κ. Νίκος Σοφιανός.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στo web tv του aftodioikisi.gr, ο κ. Σοφιανός χαρακτηρίζει ως κρίσιμο ζήτημα την δημοτική φορολογία και πιστεύει πως ο Δήμος Αθηναίων θα πρέπει να προχωρήσει σε δραστική μείωσή της.

Για το ζήτημα της μονιμοποίησης των συμβασιούχων ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων τόνισε πως θα στηρίξει τους εργαζόμενους σε όλους τους αγώνες τους για σταθερή και μόνιμη εργασία.

Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της καθαριότητας και την συνεργασία με ιδιώτες, ο κ. Σοφιανός ξεκαθάρισε πως είναι αντίθετος σε οποιαδήποτε μορφή ιδιωτικοποίησης η οποία έχει περάσει και είναι καθεστώς στους δήμους. Επίσης ανέφερε πως ήδη ο δήμος σήμερα έχει ιδιωτικοποιήσει πολλές πλευρές του τομέα καθαριότητας.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - 'ΑΡΘΡΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΣΟΦΙΑΝΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!