Επίσκεψη Σγουρού στο αντιπλημμυρικό έργο στην Κηφισιά

Το αντιπλημμυρικό έργο του Δήμου Κηφισιάς επισκέφτηκε σήμερα, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, στο πλαίσιο των επισκέψεων στους Δήμους του λεκανοπεδίου.

Στο συγκεκριμένο σημείο μάλιστα, χθες βράδυ, λόγω της ιδιαίτερα έντονης βροχόπτωσης σημειώθηκε πλημμύρα στο χώρο του εργοταξίου (Φραγκοπούλου και Πλειάδων), η οποία επεκτάθηκε και σε υπόγεια παρακείμενων κατοικιών.

Η κινητοποίηση των συνεργείων ήταν άμεση,  ενώ η ανάδοχος εταιρεία μετά από συνεννόηση με την Περιφέρεια Αττικής αποδέχτηκε και ανέλαβε να αποκαταστήσει όλες τις φθορές που προκλήθηκαν.

«Χθες βράδυ η βροχόπτωση ήταν ιδιαίτερα έντονη στην περιοχή. Σε δυο ώρες έπεσε τόσο νερό, όσο κανονικά πέφτει σε έξι μήνες. Η ανταπόκριση των ανθρώπων της Περιφέρειας αλλά και του Δήμου ήταν άμεση. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές. Για αυτό άλλωστε είμαστε σήμερα εδώ», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σγουρός.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια, το συγκεκριμένο έργο αντιπλημμυρικής προστασίας, έχει προϋπολογισμό περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ και καλύπτεται αποκλειστικά από πόρους του ΕΣΠΑ.

Σήμερα έχει ολοκληρωθεί κατά 30% και αναμένεται να αποπερατωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΣΓΟΥΡΟΣ, ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!