Στο Δ. Αιγάλεω ο Σγουρός για το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή του Ελαιώνα - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
30
Σεπτέμβριος
Back

Στο Δ. Αιγάλεω ο Σγουρός για το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή του Ελαιώνα

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, στο πλαίσιο των τακτικών επισκέψεών του σε έργα που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Αττικής, επισκέφθηκε σήμερα το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας που εκτελείται στην περιοχή του Ελαιώνα στο Δήμο Αιγάλεω, το οποίο προβλέπει την κατασκευή περίπου 6.150 μέτρων αγωγών ομβρίων.

Επίσης, προβλέπεται, για την εκβολή του δικτύου στον Κηφισό, η κατασκευή τριών έργων σύνδεσης στο ύψος των οδών Ορφέως, Ιεράς Οδού και Σαλαμινίας (Π. Ράλλη). Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 9 εκ. Ευρώ και καλύπτεται πλήρως από πιστώσεις του ΕΣΠΑ μέσω της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Αττικής και προβλέπεται να ολοκληρωθεί το Νοέμβριο του 2014.

Τον Περιφερειάρχη Αττικής συνόδευσαν: ο Δήμαρχος Αιγάλεω, Χρήστος Καρδαράς, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, Κώστας Παπαντωνίου καθώς και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Κώστας Καράμπελας.

Ο κ. Σγουρός, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία υλοποίησης του έργου και συνεχάρη όλους όσοι εργάζονται πυρετωδώς για την έγκαιρη ολοκλήρωσή του.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!