Επικοινωνία Πατούλη – ΔΕΔΔΗΕ για τις βλάβες από την κακοκαιρία

  • Απο stergios
  • 24 Φεβρουαρίου 2019 - 13:51
  • Comments Off

Με αφορμή τη συνεχιζόμενη κακοκαιρία, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επικοινώνησε με τη ΔΕΔΗΕ, προκειμένου να έχει μία συνολική εικόνα για το εύρος των ζημιών που προκλήθηκαν σε Δήμους της Αττικής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από την υπεύθυνη γραφείου τύπου της ΔΕΔΗΕ Μ. Καλαμπόκα, σημειώθηκαν πτώσεις δένδρων σε καλώδια και μικρές βλάβες κυρίως στα βόρεια προάστια όπως είναι το Μαρούσι, το Χαλάνδρι, η Κηφισιά αλλά και στη Σαρωνίδα, την Ανάβυσσο και τη Νέα Μάκρη.

Ωστόσο του επισημάνθηκε ότι τα συνεργεία της ΔΕΔΗΕ σε συνεργασία με την Πυροσβεστική είναι από το πρωί στα σημεία που έχουν σημειωθεί ζημιές και εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάσταση τους, η οποία εκτιμάται ότι μέχρι το βράδυ θα έχει ολοκληρωθεί.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους εργαζόμενους στη ΔΕΔΗΕ αλλά και στην Πυροσβεστική για τις προσπάθειες που κάνουν σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, προς όφελος των πολιτών και επισήμανε:

«Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τη ΔΕΔΗΕ, ευτυχώς οι βλάβες που προκλήθηκαν σε Δήμους της Αττικής εξαιτίας της κακοκαιρίας, είναι μικρής έκτασης. Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους αρμόδιους για το πώς εξελίσσεται η κατάσταση  μέχρι να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος στο οδικό δίκτυο από τις πτώσεις δένδρων και πως σε όλα τα σπίτια έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση, ένα αυτονόητο και βασικό αγαθό. Οι πολίτες της Αττικής δεν είναι μόνοι τους. Είμαστε δίπλα τους».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΤΤΙΚΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΒΛΑΒΕΣ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΖΗΜΙΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!