Δούρου για Μάνδρα: Σεβασμός στα θύματα- Αλληλεγγύη στα στελέχη της Περιφέρειας - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
23
Ιούνιος
Back

Δούρου για Μάνδρα: Σεβασμός στα θύματα- Αλληλεγγύη στα στελέχη της Περιφέρειας

Η Δύναμη Ζωής, με αφορμή τη σημερινή απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, στέκεται αλληλέγγυα και βρίσκεται στο πλευρό των στελεχών της Περιφέρειας Αττικής που καταδικάστηκαν σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση της εθνικής τραγωδίας της Μάνδρας.

Αποτελεί βαθιά πεποίθησή μας ότι η αθωότητά τους θα αποδειχθεί στον δεύτερο βαθμό, καθώς έπραξαν στο ακέραιο το καθήκον τους, όπως άλλωστε προκύπτει και από τα σχετικά πορίσματα των αρμόδιων διοικητικών ελεγκτικών μηχανισμών.

Ως τον καλύτερο φόρο τιμής στα θύματα της τραγωδίας και τις οικογένειές τους, που δεν ξεχνάμε ποτέ, η Δύναμη Ζωής συνεχίζει να διεκδικεί από τη σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής την ολοκλήρωση του αντιπλημμυρικού προγράμματος των 162 κρίσιμων έργων υποδομής. Έργα που ξεκινήσαμε ως Διοίκηση στο πλαίσιο ολιστικής στρατηγικής και σειράς σοβαρών πρωτοβουλιών μας για την προσπάθεια αντιμετώπισης των ακραίων καιρικών φαινομένων που προκαλεί η κλιματική κρίση.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!