Διαγράφει η ΝΔ τους «αντάρτες» που στηρίζουν Γλυνό στην Π. Νοτίου Αιγαίου

Πιστή στις προαναγγελίες της παραμένει η Πειραιώς αναφορικά με την στάση που θα κρατήσει απέναντι στα «γαλάζια» στελέχη που θα βγουν εκτος κομματικής «γραμμής», εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Συγκεκριμένα η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου προέβη, κατόπιν απόφασης του γραμματέα ΠΕ του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, στις διαγραφές των Νικόλαου Γερονικόλα και Φοίβου-Παναγιώτη Παρασκευόπουλου, οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ Μανώλη Γλυνού, απέναντι στον νυν περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, ο οποίος κατέρχεται στη «μάχη» της περιφέρειας με τις ευλογίες της Πειραιώς.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου:

Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής  της ΝΔ, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, γνωστοποιούμε:

1) Την διαγραφή του κου Νικόλαου Γερονικόλα του Ιακώβου από μέλος του Κόμματος, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.

2) Την διαγραφή του κου Φοίβου-Παναγιώτη Παρασκευόπουλου του Σταύρου από μέλος του Κόμματος, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.

 

 

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΑΝΤΑΡΤΕΣ, ΓΛΥΝΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!