Χρ.Γιαννούλης: Πρακτική Ψωμιάδη στις απευθείας αναθέσεις ακολουθεί ο Τζιτζικώστας (βίντεο)

Εύκολο χαρακτήρισε το άλμα από την δημοσιογραφία στην πολιτική ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Χρήστος Γιαννούλης. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στo web tv του aftodioikisi.gr, ο κ. Γιαννούλης υποστήριξε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση βρίσκεται στο σκληρό πυρήνα της πολιτικής γιατί όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, » τα περιθώρια, οι αρμοδιότητες και ο τρόπος που οι Περιφέρειες παίζουν ρόλο στην καθημερινότητα του πολίτη ακόμα και στον σχεδιασμό μιας ευρύτερης περιοχής είναι εκπληκτικά πολλές αλλά και άγνωστες».

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας τόνισε επίσης την σημασία ενός δημόσιου διαλόγου με βάση το τι προτείνει ο καθένας για ένα πρόγραμμα συνοχής για να μην υπάρξουν πρακτικές κακοδιαχείρισης του παρελθόντος. Ως σημαντικές ανάγκες της Κεντρικής Μακεδονίας, χαρακτήρισε την ανάγκη του κόσμου να δουλέψει με αξιοπρεπής συνθήκες.

Στη συνέχεια ο κ. Γιαννούλης αναφερόμενος στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα τόνισε πως ακολουθεί «μια παρελκυστική πολιτική με υλοποίηση μηδέν και λόγια πολλά». Κατήγγειλε πως πολλοί περιφερειακοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας «δεν έχουν πατήσει για 1-2 χρόνια στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου» και πως έρχονται, υπογράφουν, παίρνουν την αποζημίωση και φεύγουν.

Αναφορά έκανε επίσης και για τις απευθείας αναθέσεις λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έχει μπολιάσει την Περιφέρεια με την σκέψη του και πως οι απευθείας αναθέσεις έχουν μπει στο τεχνοκρατικό DNA της Περιφέρειας. Κατηγόρησε, δε, τον νυν περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα ότι «ακολουθεί τις πρακτικές (σ.σ. των απευθείας αναθέσεων) που του προτείνουν οι μηχανισμοί Ψωμιάδη».

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - 'ΑΡΘΡΑ, ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019, ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!