Αυτοδιοικητικό «καρφί» Κοτζιά: Διαφώνησα για τον Θ. Καρυπίδη -Δεν μου κάνει για Περιφερειάρχης

Την αντίδρασή του στο να στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τον Θεόδωρο Καρυπίδη εξέφρασε στην συνέντευξή του στο Ηράκλειο της Κρήτης ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Κάνοντας ένα ξεκαθάρισμα στο τι εννοεί με τις αναφορές του στο «εμείς», έδωσε ένα αυτοδιοικητικό παράδειγμα. Συγκεκριμένα είπε:

“Πριν από περίπου 4 χρόνια, στηρίξαμε ως Κίνηση Πράττω, τον Θοδωρή Καρυπίδη στη Δυτική Μακεδονία για υποψήφιο Περιφερειάρχη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον υποστήριξε. Τώρα εμείς δεν τον υποστηρίζουμε αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ τον υποστηρίζει!

Αναρωτιέστε γιατί δεν τον υποστηρίζουμε εμείς; Διότι τάχθηκε και ψήφισε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών. Να ξεκαθαρίσουμε, ή κάποιος πιστεύει στη Συμφωνία των Πρεσπών ή όχι. Για δήμαρχος ο κ. Καρυπίδης θα μπορούσε να μου κάνει, για δημοτικός σύμβουλος θα μπορούσε να κάνει, για φίλος για την ταβέρνα θα μπορούσε να κάνει, αλλά για Περιφερειάρχη που θα είναι ακριβώς κάτω από τη FYROM, και να λέει ότι είναι προδοτική η συμφωνία, εγώ δεν τον θέλω!

Καταλάβατε λοιπόν τι είναι το «εμείς»; Το «εμείς» είναι η πολιτική μας, όχι τα πρόσωπα”, πρόσθεσε.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΤΗΡΙΞΗ, ΚΟΤΖΙΑΣ, ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!