Π.Δυτ.Μακεδονίας: Κι άλλη παραίτηση από το συνδυασμό Καρυπίδη για τη ΔΕΗ

Συνεχίζονται οι εντάσεις στην Π. Δυτικής Μακεδονίας με αφορμή το θέμα της ΔΕΗ. Μετά τα όσα έγιναν στο δημοτικό συμβούλιο, ήρθε ακόμη μία παραίτηση από την παράταξη Καρυπίδη.

«Παραιτούμαι του συνδυασμού ‘ανατροπή – δημιουργία’ γιατί ούτε ανέτρεψε, και κυρίως ούτε δημιούργησε!» Στη φράση αυτή η νηπιαγωγός Ελισάβετ Τσιλίδου συμπυκνώνει τους λόγους της παραίτησης της από τον συνδυασμό του Θόδωρου Καρυπίδη ζητώντας συγνώμη από τους φίλους που επέλεξαν τον συνδυασμό γιατί την πίστεψαν και την τίμησαν με την επιλογή τους.

«Διαγράφοντας τις αποτυχίες έμεινε ένα τ ί π ο τ ε» σημειώνει η κα. Τσιλίδου αναφερόμενη σ’ επτά σημαντικές προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής μεταξύ αυτών και του ξεπουλήματος της ΔΕΗ. «Χωρίς προκατάληψη λοιπόν και «εκ του αποτελέσματος» , δε θέλω να σχετίζεται το όνομά μου με αυτόν τον συνδυασμό», καταλήγει η κα. Τσιλίδου ασκώντας την πιο σκληρή κριτική και μάλιστα εκ των έσω, που δέχθηκε μέχρι σήμερα ο κ. Καρυπίδης.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!