Ανεξαρτητοποιήθηκε περιφερειακός σύμβουλος από την παράταξη Σγουρού (φωτο)

Την αποχώρησή του από την παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» του Γιάννη Σγουρού, και την ανεξαρτητοποίηση του, ανακοίνωσε σήμερα με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ο περιφερειακός σύμβουλος, γιατρός, Θανάσης Βαθυώτης.

Ο κ. Βαθυώτης, στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του, επισημαίνει ανάμεσα στα άλλα: «στην επί τριάντα χρόνια παρουσία μου στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είχα πάντα ως γνώμονα να είμαι χρήσιμος για τους πολίτες και αποτελεσματικός για την κοινωνία».

Ο κ. Βαθυωτης αναφέρει επίσης ότι «η λαϊκή ετυμηγορία όπως εκφράστηκε στις περιφερειακές εκλογές και τα οξυμμένα προβλήματα και οι ανάγκες των πολίτων της Αττικής μας επιβάλλουν μια διαφορετική αντιμετώπιση … και η λύση τους, πρέπει να μας ενώνουν και όχι να μας χωρίζουν».

Σημειώνεται ότι χθες, τις αποχωρήσεις τους από την παράταξη του Γιάννη Σγουρού είχαν γνωστοποιήσει ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασ. Γιαννακόπουλος και η Κατερίνα Αδαμοπούλου.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΓΟΥΡΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ, ΒΑΘΙΩΤΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!