592.000 ευρώ για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας της Κέρκυρας

Τη σύμβαση κατασκευής του έργου “Αποκατάσταση υποδομών αντιπλημμυρικής προστασίας”, προϋπολογισμού 592.000 ευρώ υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων με ΣΑΕΠ 822 με ΚΕ 2017 ΕΠ82200000, συμβασιοποιήθηκε με 244.311,99 ευρώ και ο ανάδοχος ανέλαβε την υποχρέωση αποπεράτωσης του έργου εντός 12 μηνών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

“Η ανάγκη για την αντιπλημμυρική θωράκιση των νησιών μας είναι μεγάλη. Το αντιληφθήκαμε εξαρχής και κατασκευάσαμε δίκτυα αντιπλημμυρικής προστασίας, ανακατασκευάζουμε και αποκαθιστούμε υποδομές, προκειμένου να δώσουμε λύση σε προβλήματα που ταλάνιζαν τους πολίτες και επισκέπτες των νησιών μας. Σε αυτά προστίθεται και το έργο που υπογράφουμε σήμερα για την Κέρκυρα”, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΕΡΓΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ, 592.000 ΕΥΡΩ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!